Vai vīrietim ir vajadzīgas attiecības ar sievieti, kurai pāri 45? Domāju, ka nē

45-50 gadu vecumā sievietei iestājas Balzaka vecums. Psiholoģijā tas tiek uzskatīts par brieduma periodu un diezgan grūtu laiku sievietei.

Ja uzmanīgi izlasīsi manu rakstu, sapratīsi, kāpēc es tā izturos pret šīs vecuma grupas sievietēm.

 

Sākumā gan īsi aprakstīšu ko par šo jautājumu teica mans psihologs un tikai tad pateikšu ko domāju es pats…

Viņa teiktā aptuvens izklāsts:

Vai vīrietim vajadzētu attiecības ar vecāku sievieti ir jautājums, kas var atkarīgs no daudziem faktoriem un indivīda personīgajām vēlmēm.

Attiecības ar vecāku sievieti var sniegt daudz labumu un bagātinājumu vīriešiem. Vecākas sievietes bieži ir emocionāli stabili, pašapzinīgi, un tām ir liela dzīves pieredze un gudrība. Viņas var piedāvāt dzīves mācības un perspektīvas, ko varētu neuzticīties jaunākām partnerēm. Vecākas sievietes var būt emocionāli pieejamas, atvērtas komunikācijai un labi zināt, ko vēlas no attiecībām.

Turpretī jaunākiem vīriešiem var būt interese attiecībās ar vecāku sievieti, jo tās var nodrošināt stabilu emocionālu atbalstu, izglītojot un palīdzot attīstīties personīgi un profesionāli. Dažiem vīriešiem patīk vecākas sievietes pievilcīgā pieredze un pašpārliecība.

Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka katrs cilvēks ir individuāls, un attiecības ir ļoti personīga lieta. Vecuma atšķirības var ietekmēt dzīves prioritātes, intereses un dzīvesstila saderību. Tās var radīt gan priekšrocības, gan izaicinājumus, un ir svarīgi, lai abi partneri būtu vienotā lapā par savām attiecībām un to dinamiku.

Lasi arī: Dzīve nebūs tāda pati: eksperte nosauc 3 zodiaka zīmes, kuras liktenis pilnībā mainīsies 2024. gadā

Lasi arī: Maz cukura, bet tik garšīgas! Izcila ķirbju smalkmaizīšu recepte

Tas, vai vīrietim vajadzētu attiecības ar vecāku sievieti, ir atkarīgs no individuālajām vēlmēm, attiecību dinamikas un abu partneru savstarpējās saderības. Galvenais ir cieņa, sapratne un atbalsts attiecībās, neatkarīgi no partneru vecuma atšķirībām.

 

Bet ko domāju es?

Attiecībām ar sievieti 45+ ir vairāk mīnusu nekā plusu. Visticamāk kopīgu bērnu jums nebūs, jo sievietēm šādā vecumā grūtniecība un mātes pienākumi ir grūti gan morāli, gan fiziski.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu galvenos mīnusus, kurus nosauc šī viedokļa autors attiecībās ar vecāku sievieti

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment